preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Vijesti
CARNET
21.01.2021. 13:25
Istraživanje tržišta – nabava uređenja/adaptacije Regionalnih obrazovnih centara
Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNET planira započeti postupak javne nabave uređenja/adaptacije 10 Regionalnih obrazovnih centara (ROC-ova) u sklopu II. faze programa ,,e-Škole: Cjelovita informatizacija procesa poslovanja škola i ... The post Istraživanje tržišta – nabava uređenja/adaptacije Regionalnih obrazovnih centara appeared first on CARNET .

20.01.2021. 14:13
Objavljeni novi CARNET-ovi e-Škole digitalni sadržaji
Da neki predmeti poput fizike i matematike ne moraju uvijek biti teški i nerazumljivi dokazuju e-Škole digitalni sadržaji. Izrađeni su kako bi učenicima i nastavnicima olakšali učenje i poučavanje te ... The post Objavljeni novi CARNET-ovi e-Škole digitalni sadržaji appeared first on CARNET .

15.01.2021. 14:02
Istraživanje tržišta – poziv na sastanak
U sklopu II. faze programa ,,e-Škole: Cjelovita informatizacija procesa poslovanja škola i nastavnih procesa u svrhu stvaranja digitalno zrelih škola za 21. stoljeće" Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNET ... The post Istraživanje tržišta – poziv na sastanak appeared first on CARNET .

14.01.2021. 16:24
Prethodno savjetovanje – Nabava aplikacije za upravljanje školskom mrežom
Hrvatska akademska i istraživačka mreža-CARNET objavila je prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima za nabavu aplikacije za upravljanje školskom mrežom. Prethodno savjetovanje objavljeno je 13. siječnja 2021., a rok za ... The post Prethodno savjetovanje – Nabava aplikacije za upravljanje školskom mrežom appeared first on CARNET .

13.01.2021. 10:12
Prethodno savjetovanje – Nabava sustava za korisnike (CARNET gama)
Hrvatska akademska i istraživačka mreža-CARNET objavila je prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima za nabavu sustava za korisnike – CARNET gama. Prethodno savjetovanje objavljeno je 11. siječnja 2021., a rok ... The post Prethodno savjetovanje – Nabava sustava za korisnike (CARNET gama) appeared first on CARNET .

31.12.2020. 11:50
Istraživanje tržišta - Nabava usluge nadogradnje CMS-a
U sklopu II. faze programa ,,e-Škole: Cjelovita informatizacija procesa poslovanja škola i nastavnih procesa u svrhu stvaranja digitalno zrelih škola za 21. stoljeće" Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNET ... The post Istraživanje tržišta - Nabava usluge nadogradnje CMS-a appeared first on CARNET .

 
SASTANAK STRUČNOG VIJEĆA ŠKOLSKIH KNJIŽNIČARA SREDNJIH ŠKOLA SISAČKO-MOSLAVAČKE ŽUPANIJE
 
           Naša je školska knjižnica bila domaćin prvom sastanku, ove školske godine, školskih knjižničara srednjih škola Sisačko-moslavačke županije u petak, 23. listopada 2009. Na taj je način program obilježavanja Mjeseca hrvatske knjige i Međunarodnog mjeseca školskih knjižnica , u našoj školi, postao bogadiji za još jedan događaj.
Na sastanku je usvojen plan i Program rada za ovu školsku godinu  koji sadržava teme kao: Knjižnična dokumentacija u školskoj knjižnici s posebnim osvrtom na Plan i program rada, Knjižnica – ključna poveznica u kurikulu, Očekivani ishodi učenja u knjižnici i mjerila uspješnosti, Čitanje kao dio Knjižnično-informacijskog obrazovanja, Obrada neknjižne građe, Iskustva dobre prakse....
Prof.  i dipl. knjižničarka iz Srednje škole „Ivana Trnskoga“ Hrvatska Kostajnica, BRANKA LJEPOJA, pokazala je koje sve pisane dokumente mora imati jedna školska knjižnica: razne statistike, izvješća, planove i programe rada, pravilnike..
           Vrlo zanimljivo predavanje je održala prof.  DRAGICA JEKIĆ, dipl. ing na temu: „Zrak naš svakidašnji“. Prof. Jekić je pokazala kako dobra i učinkovita može biti suradnja nastavnika struke u strukovnim školama i školske knjižnice: korelacija u nastavi, školska knjižnica (Knjižnični odgoj i obrazovanje ) i stručnih predmeta (kemija).
Zanimljivo je bilo čuti podatke o kakvoći zraka u Sisku i o mjerama koje se poduzimaju  u tom smislu (kako se mjeri, gdje potražiti podatke ...)Prof. Jekić je  govorila i mnogobrojnim projektima i istraživanjima koja je tijekom nekoliko godina provodila u Sisku na ternu kakvoće zraka, zajedno s učenicima.
Na sastanku  su školski knjižničari upoznali svoju novu voditeljicu Županijske matične službe za narodne i školske knjižnice, DUNJU HOLCER.
 
 
 
 
Izvor: Jadranka Gabriša Perković
NOVO

CARNet usluge
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka

TražilicaKalendar
« Siječanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji


Anketa
Kako vam se sviđa NOVA web stranica škole?

 
 

  

Korisni linkovi
 • Škole
 • Večernji list
 • Jutarnji list
 • SisakInfo

preskoči na navigaciju