preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Vijesti
CARNET
21.01.2021. 13:25
Istraživanje tržišta – nabava uređenja/adaptacije Regionalnih obrazovnih centara
Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNET planira započeti postupak javne nabave uređenja/adaptacije 10 Regionalnih obrazovnih centara (ROC-ova) u sklopu II. faze programa ,,e-Škole: Cjelovita informatizacija procesa poslovanja škola i ... The post Istraživanje tržišta – nabava uređenja/adaptacije Regionalnih obrazovnih centara appeared first on CARNET .

20.01.2021. 14:13
Objavljeni novi CARNET-ovi e-Škole digitalni sadržaji
Da neki predmeti poput fizike i matematike ne moraju uvijek biti teški i nerazumljivi dokazuju e-Škole digitalni sadržaji. Izrađeni su kako bi učenicima i nastavnicima olakšali učenje i poučavanje te ... The post Objavljeni novi CARNET-ovi e-Škole digitalni sadržaji appeared first on CARNET .

15.01.2021. 14:02
Istraživanje tržišta – poziv na sastanak
U sklopu II. faze programa ,,e-Škole: Cjelovita informatizacija procesa poslovanja škola i nastavnih procesa u svrhu stvaranja digitalno zrelih škola za 21. stoljeće" Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNET ... The post Istraživanje tržišta – poziv na sastanak appeared first on CARNET .

14.01.2021. 16:24
Prethodno savjetovanje – Nabava aplikacije za upravljanje školskom mrežom
Hrvatska akademska i istraživačka mreža-CARNET objavila je prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima za nabavu aplikacije za upravljanje školskom mrežom. Prethodno savjetovanje objavljeno je 13. siječnja 2021., a rok za ... The post Prethodno savjetovanje – Nabava aplikacije za upravljanje školskom mrežom appeared first on CARNET .

13.01.2021. 10:12
Prethodno savjetovanje – Nabava sustava za korisnike (CARNET gama)
Hrvatska akademska i istraživačka mreža-CARNET objavila je prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima za nabavu sustava za korisnike – CARNET gama. Prethodno savjetovanje objavljeno je 11. siječnja 2021., a rok ... The post Prethodno savjetovanje – Nabava sustava za korisnike (CARNET gama) appeared first on CARNET .

31.12.2020. 11:50
Istraživanje tržišta - Nabava usluge nadogradnje CMS-a
U sklopu II. faze programa ,,e-Škole: Cjelovita informatizacija procesa poslovanja škola i nastavnih procesa u svrhu stvaranja digitalno zrelih škola za 21. stoljeće" Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNET ... The post Istraživanje tržišta - Nabava usluge nadogradnje CMS-a appeared first on CARNET .

Knjižnjičarka
Jadranka Gabriša Perković,
dipl. politolog i dipl knjižničarka, stručni suradnik mentor
 
      Kao stručni suradnik školski knjižničar radim od 1992. godine puno radno vrijeme u Školskoj knjižnici i čitaonici Industrijsko-obrtničke škole Sisak. Moj rad u prosvjeti započeo je 1987. godine u Gimnaziji Sisak. Nekoliko sam godina predavala nastavne predmete: osnove društvenih i humanističkih znanosti i politiku i gospodarstvo u svim srednjim školama u Sisku.
     Nakon ukidanja CUO „Norbert Veber“ „slučajno“ sam se zatekla na radnom mjestu školskoga knjižničara, zavoljela taj posao koji i danas radim s mnogo ljubavi i predanosti uz permanentno stručno usavršavanje i napredovanje u zvanju.
     Tijekom svih ovih godina rada u školskoj knjižnici borila sam se za primjerenu verifikaciju knjižničarske struke i prepoznavanje stručnog suradnika školskog knjižničara, ne samo kao nastavnika već i kao knjižničnog i informacijskog stručnjaka - profesioinalca u poslu. Iza mene su vidljivi rezultati rada i aktivnosti u ostvarivanju osnovnih djelatnosti školske knjižnice: a) odgojno-obrazovne,b) knjižnično-informacijske i kulturne i javne djelatnosti.   Rezultati nesebičnog zalaganja na poslu prepoznati su i u mojoj radnoj sredini, a i šire.
     Voditeljica sam Stručnog vijeća školskih knjižničara srednjih škola Sisačko-moslavačke županije od 2001. godine. Aktivna sam i u   Knjižničarskom društvu SMŽ (podpredsjednica drugi mandat) i u Hrvatskom knjižničarskom društvu , Komisija za školske knjižnice (predsjednica sekcije za srednje škole). Članica sam HUŠK-a (Hrvatske udruge školskih knjižničara) , članica Amnesty internationala Hrvatske, raznih povjerenstava itd.

 
NOVO

CARNet usluge
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka

TražilicaKalendar
« Siječanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji


Anketa
Kako vam se sviđa NOVA web stranica škole?

 
 

  

Korisni linkovi
 • Škole
 • Večernji list
 • Jutarnji list
 • SisakInfo

preskoči na navigaciju